2024-2025 Journey ACAP Testing Schedules

Wednesday, March 19th Bell Schedule EDCBA (ECDBA)	
TESTING IN ADVISORY (ELA Session 1 - 7th / Science Session 1 - 6th and 8th)	
Location	Time
E Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:24 (80 minutes)
Transition	10:24-10:28
C Block *Includes Lunch	10:28-12:23 (115 Minutes) 11:00-11:20 (Lunch A) 11:25-11:45 (Lunch B) 11:50-12:10 (Lunch C)
Transition	12:23 - 12:27
D Block	12:27-1:22 (55 minutes)
Transition	1:22-1:26
B Block	1:26-2:21 (55 minutes)
Transition	2:21-2:25
A Block	2:25-3:20 (55 minutes)

Thursday, March 20th Bell Schedule EDCBA (ECDBA)

TESTING IN ADVISORY (ELA Session 2 - 7th / Science Session 2 - 6th and 8th)

	,
Location	Time
E Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:24 (80 minutes)
Transition	10:24-10:28
C Block *Includes Lunch	10:28-12:23 (115 Minutes) 11:00-11:20 (Lunch A) 11:25-11:45 (Lunch B) 11:50-12:10 (Lunch C)
Transition	12:23 - 12:27
D Block	12:27-1:22 (55 minutes)
Transition	1:22-1:26
B Block	1:26-2:21 (55 minutes)
Transition	2:21-2:25
A Block	2:25-3:20 (55 minutes)

Friday, March 21st Bell Schedule EDCBA (ECDBA)

TESTING IN ADVISORY (ELA Session 3 - 7th / ELA Session 1 - 6th and 8th)

TESTING IN ADVISORY (ELA SESSION 3 - 7 UN / ELA SESSION 1 - 6 UN AND 6 UN)	
Location	Time
E Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:34 (90 minutes)
Transition	10:34-10:38
C Block *Includes Lunch	10:38-12:33 (115 Minutes) 11:00-11:20 (Lunch A) 11:25-11:45 (Lunch B) 11:50-12:10 (Lunch C)
Transition	12:33 - 12:37
D Block	12:37-1:28 (51 minutes)
Transition	1:28-1:32
B Block	1:32-2:23 (51 minutes)
Transition	2:23-2:27
A Block	2:27-3:20 (53 minutes)

Monday, March 24th Bell Schedule BACED (BCAED)

TESTING IN ADVISORY (ELA Session 4 - 7th / ELA Session 2 - 6th and 8th)

TESTING IN ABTIOCKI (EEA GOSSION 4 TAIT/ EEA GOSSION 2 GAI ANA GAI)	
Location	Time
B Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:24 (80 minutes)
Transition	10:24-10:28
C Block *Includes Lunch	10:28-12:23 (115 Minutes) 11:00-11:20 (Lunch A) 11:25-11:45 (Lunch B) 11:50-12:10 (Lunch C)
Transition	12:23 - 12:27
A Block	12:27-1:22 (55 minutes)
Transition	1:22-1:26
E Block	1:26-2:21 (55 minutes)
Transition	2:21-2:25
D Block	2:25-3:20 (55 minutes)

Tuesday, March 25th Bell Schedule BACED (BCAED)

TESTING IN ADVISORY (Math Session 2 - 7th / ELA Session 3 - 6th and 8th)

Location	Time
B Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:59 (115 minutes)
Transition	10:59-11:03
C Block *Includes Lunch	11:03-12:58 (115 Minutes) 11:08-11:28 (Lunch A) 11:33-11:53 (Lunch B) 11:58-12:18 (Lunch C)
Transition	12:58-1:02
A Block	1:02-1:45 (43 minutes)
Transition	1:45-1:49
E Block	1:49-2:32 (43 minutes)
Transition	2:32-2:36
D Block	2:36-3:20 (44 minutes)

Wednesday, March 26th Bell Schedule BACED (BCAED)

TESTING IN ADVISORY (Math Session 1 - 7th / ELA Session 4 - 6th and 8th)

	•
Location	Time
B Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:24 (80 minutes)
Transition	10:24-10:28
C Block *Includes Lunch	10:28-12:23 (115 Minutes) 11:00-11:20 (Lunch A) 11:25-11:45 (Lunch B) 11:50-12:10 (Lunch C)
Transition	12:23 - 12:27
A Block	12:27-1:22 (55 minutes)
Transition	1:22-1:26
E Block	1:26-2:21 (55 minutes)
Transition	2:21-2:25
D Block	2:25-3:20 (55 minutes)

Thursday, March 27th Bell Schedule BACED (BCAED)

TESTING IN ADVISORY (No Testing - 7th / Math Session 2 - 6th and 8th) 6th and 8th Math NEED CALCULATORS!

Location	Time
B Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:59 (115 minutes)
Transition	10:59-11:03
C Block *Includes Lunch	11:03-12:58 (115 Minutes) 11:08-11:28 (Lunch A) 11:33-11:53 (Lunch B) 11:58-12:18 (Lunch C)
Transition	12:58-1:02
A Block	1:02-1:45 (43 minutes)
Transition	1:45-1:49
E Block	1:49-2:32 (43 minutes)
Transition	2:32-2:36
D Block	2:36-3:20 (44 minutes)

Friday, March 28th Bell Schedule BACED (BCAED)

TESTING IN ADVISORY (No Testing - 7th / Math Session 1 - 6th and 8th)

TESTING IN ADVISORY (NO Testing - 7th / Math Session 1 - 6th and 6th)	
Location	Time
B Block	8:15 - 9:00 (45 minutes)
Transition	9:00-9:04
Advisory *Testing Occurs This Block	9:04 - 10:24 (80 minutes)
Transition	10:24-10:28
C Block *Includes Lunch	10:28-12:23 (115 Minutes) 11:00-11:20 (Lunch A) 11:25-11:45 (Lunch B) 11:50-12:10 (Lunch C)
Transition	12:23 - 12:27
A Block	12:27-1:22 (55 minutes)
Transition	1:22-1:26
E Block	1:26-2:21 (55 minutes)
Transition	2:21-2:25
D Block	2:25-3:20 (55 minutes)